opc_loader 

Baby Shower Glove : groene krokodil.

Baby Shower Glove : groene krokodil. 

13,95 8,50

Veel ouders vinden het heerlijk om met hun baby te douchen. Het versterkt de band tussen ouder en kind en bovendien raakt de baby al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Wat het echter lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig wordt. Om nu toch meer grip op je kind te hebben, heeft een Nederlandse vader de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Zodra de Baby Shower Glove™ nat wordt, gaat de speciale badstof van de handschoen aan je arm plakken en wordt je hele onderarm stroef. Hiermee heb je beter grip op je baby tijdens het douchen.

De Baby Shower Glove™ (one size) is er in vier uitvoeringen: een groene krokodil, blauwe pinguïn, roze bever en grijze zeehond. 

De Baby Shower Glove™ is gemaakt van ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’.

De Baby Shower Glove™ heeft twee Baby Innovation Awards 2015 gewonnen :

  • in de categorie ‘care’
  • de publieksprijs Fabulous Mama Consumer Award!
Baby Shower Glove : groene krokodil. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Baby Shower Glove : groene krokodil.


Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, binnen de 24 - 48 uur verzonden. Behalve voor gepersonaliseerde producten, levertermijn bedraagt hiervoor 1 à 2 weken. 

Retourgarantie

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen, behalve voor gepersonaliseerde producten. Bij vragen - problemen kunt u altijd contact opnemen met ons.