opc_loader 

Ballon - krijtbord T-shirt

LITTLE MASHERS Draw It Yourself Chalkboard T-Shirt : ballon, rood. 

25,00 5,00
Maat T-shirt March

Een t-shirt en een krijtbord in één, de beste t-shirt voor kinderen ooit ! Deze krijtbord t-shirt is gezeefdrukt met speciale krijtbord inkt zodat u kunt tekenen naar hartelust. Niet tevreden met uw tekening? Veeg dan gewoon uw tekening weg met een vochtige doek en begin opnieuw. Met veel ruimte om te tekenen met verschillende kleuren is deze mooie katoenen t-shirt perfect voor alle kinderen.

Verpakt in Little Mashers dozen met inclusief zakje met krijtjes, de krijtbord t-shirts zijn het perfecte cadeau voor kinderen.

Onze t-shirts zijn afkomstig van de U.K. en met de hand gedrukt met grote zorgvuldigheid. Elke t-shirt wordt geleverd met zijn eigen zakje met krijt voor u om opnieuw en opnieuw te tekenen, keer op keer. Gemaakt van 100% katoen. Wassen met dezelfde kleuren tot 40 graden en de bedrukte gebieden niet strijken.

Beschikbaar in volgende maten :

  • 3-4 jaar
  • 5-6 jaar
  • 7-8 jaar 
Ballon - krijtbord T-shirt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ballon - krijtbord T-shirt


Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, binnen de 24 - 48 uur verzonden. Behalve voor gepersonaliseerde producten, levertermijn bedraagt hiervoor 1 à 2 weken. 

Retourgarantie

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen, behalve voor gepersonaliseerde producten. Bij vragen - problemen kunt u altijd contact opnemen met ons.