opc_loader 

Zon - Tee Light T-shirt

LITTLE MASHERS Kids Tee Light Glow In The Dark T-Shirt  : zon, roze T-shirt.

25,00 5,00
Maat T-shirt March

Uitverkocht

De TEE LIGHT is een glow in the dark t-shirt die bedrukt is met speciale inkt die niet alleen oplicht in het donker, maar waar je ook kan op tekenen met een klein penlichtje (inclusief). Het nagloeien van de tekening blijft op de t-shirt staan voor maximaal 25 seconden en verdwijnt dan geleidelijk, klaar om weer te tekenen. Je kunt eindeloos plezier maken met het tekenen van vormen, lijnen en letters.

Elke T-shirt Tee-Light wordt geleverd in een bedrukte zak met een klein smal LED zaklampje inbegrepen.

De T-shirts kunnen worden gewassen als normaal tot op 40 graden en de kwaliteit zal hierdoor niet veranderen. Ze zijn gemaakt van 100% fairtrade katoen. Strijken op de keerzijde.

Verpakt in Little Mashers zakjes met inclusief een LED penlichtje, de t-shirts zijn het perfecte cadeau voor kinderen. Beschikbaar in volgende maten :

  • 3-4 jaar
  • 5-6 jaar
  • 7-8 jaar 
Zon - Tee Light T-shirt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zon - Tee Light T-shirt


Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, binnen de 24 - 48 uur verzonden. Behalve voor gepersonaliseerde producten, levertermijn bedraagt hiervoor 1 à 2 weken. 

Retourgarantie

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen, behalve voor gepersonaliseerde producten. Bij vragen - problemen kunt u altijd contact opnemen met ons.