opc_loader 

Wie zijn wij ? 

Wij zijn Lindsey Deneut en Lien Santy, twee vriendinnen en trotse mama's van Neith, Vita en Sem (zoontjes en dochtertje van Lindsey), Juliette en Odette (twee dochtertjes van Lien).

De webshop is gestart als project van Lien : 'Sinds de geboorte van mijn oudste dochtertje Juliette ben ik vaker online gaan shoppen. Hieruit is mijn idee ontstaan om zelf een leuke online boutique te gaan ontwikkelen.' Al snel was het duidelijk dat er werk genoeg was voor twee, zo is er een nieuwe vriendschap ontstaan en is een groeiende webshop het gevolg daarvan. 

Bij Petite Mademoiselle J vind je allerlei leuke artikelen, gadgets, musthaves, ... voor baby’s en kinderen, zowel voor jongens als voor meisjes. We proberen een online winkeltje op te richten waar je terecht kunt als je op zoek bent naar originele cadeautjes, leuke accesoires van originele  en nieuwe merken. Bij het uitkiezen van de collecties/merken gaan we op zoek naar originele, kwaliteitsvolle producten.

We luisteren graag naar onze klanten en proberen ons aanbod op jullie vraag af te stemmen, zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. Als je naar iets specifiek op zoek bent en je vindt het niet terug, aarzel niet om ons te contacteren (info@petitemademoiselle-j.be), we doen er alles aan om aan jullie vragen te voldoen.

We proberen een service te bieden naar onze klanten toe, we zorgen voor een snelle verzending/levering van leuke pakjes, want éénmaal je iets hebt besteld, kan je het niet snel genoeg ontvangen ! 

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 17 uur 30 op +32 493 50 20 97 (Lindsey) of +32 472 82 57 26  (Lien) of per mail, info@petitemademoiselle-j.be.