opc_loader 

Verzenden en retourneren

Verzenden

We proberen alle bestellingen binnen de 24 – 48 uren te versturen.  
 

  • Alle verzendingen binnen België gebeuren via bpost. Vanaf 75 euro rekenen wij geen verzendkosten aan. Voor bestellingen beneden dit bedrag betaal je 5,50 euro. 
  • Alle verzendingen binnen Nederland gebeuren via bpost. Vanaf 100 euro rekenen wij geen verzendkosten aan.  Voor bestellingen beneden dit bedrag betaal je 7,50 euro. 
  • Voor bestellingen die in de postbus passen rekenen we een verzendkost aan van 3,00 euro voor zowel België als Nederland.


Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag; bezorgen op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk. Bezorgen op zaterdag kan tegen een meerprijs. 


Voor levering binnen België en Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.


Voor leveringen binnen België hebt u de keuze tussen levering naar huis (of naar een postpunt). Vul bij opmerkingen (bij afrekenproces), het adres van het postpunt waar de zending naartoe verstuurd moet worden. Kost voor verzending naar een postpunt is 4,50 euro. 


Voor bestellingen naar landen naast België en Nederland, gelieve contact op te nemen via info@petitemademoiselle-j.be.


Retourneren


Indien u niet tevreden bent over het aangekocht product, kunt u het product retourneren. De kosten hiervoor zijn voor de koper. 


De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van een motief en zonder betaling van een boete de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering.


Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de consument de onderneming op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen.


Gepersonaliseerde producten of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden.


Het herroepingsrecht is natuurlijk maar geldig voorzover het product ook daadwerkelijk teruggestuurd wordt binnen de 10 werkdagen nadat de consument de onderneming op de hoogte gebracht heeft dat hij wil verzaken aan zijn aankoop. 


Het teruggestuurde product moet teruggestuurd worden in ongebruikte toestand, in zijn oorspronkelijke verpakking, in perfecte staat. Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden zal geweigerd worden. 


De consument moet zelf de retour verzendingskosten betalen. De terugbetaling van het aangekochte product zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van de retour door de onderneming, op voorwaarde dat alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt voldaan zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt zal in elk geval nooit groter zijn dan het door de consument effectief betaalde bedrag. Als tijdens de aankoop gebruik gemaakt werd van een waardebon, zal deze ook teruggegeven worden. Deze waardebon kan dan opnieuw gebruikt worden bij een volgende aankoop.


Bij problemen kunt u altijd contact opnemen via info@petitemademoiselle-j.be.


Levertermijn


Wij proberen alle bestellingen binnen 24 - 48 uren te verzenden, de levering zal plaatsvinden tussen de 2 à 3 werkdagen. De producten die gepersonaliseerd worden hebben een levertermijn van 1 à 2 weken.